Neggers Reclame door SI’BON beloond met keurmerk voor Erkend Signbedrijf

Deze maand hebben wij het keurmerk voor Erkend Signbedrijf mogen ontvangen van SI’BON. Als specialist in reclame en decoratie verzorgen wij het gehele traject van ontwerp tot en met productie. Of het nu gaat om gevel-, licht-, bord- of autoreclame, bewegwijzering of instore promotie: wij hebben de oplossing die u zoekt. SI’BON, de brancheorganisatie voor binnen- en buitenreclame, reikt dit kwaliteitslabel uit aan signbedrijven die uitsluitend werken met goede materialen, moderne apparatuur en goed opgeleid en vakbekwaam personeel.

Geslaagd met vlag en wimpel

Neggers Reclame voldoet aan alle eisen die SI’BON aan een signbedrijf stelt. Wij zijn als team ook terecht trots op deze erkenning waarvoor wij zijn getoetst op onderdelen als ervaring, deskundigheid, productkennis, uitrusting, representativiteit en kwaliteit.

SI’BON keurmerk staat voor kwaliteit en service

Slechts een klein aantal van de 3.500 signbedrijven hebben dit keurmerk. Opdrachtgevers weten bij een SI’BON erkend bedrijf dat zij zeker zijn van een vakkundig resultaat en te allen tijde de service en de zekerheid kan verlangen die zij mag verwachten.  Neggers Reclame is ervan overtuigd dat bedrijven met de SI’BON erkenning de toekomst hebben. Voor ons zal deze erkenning bijdragen aan de identiteit en herkenbaarheid binnen de branche.