Bel: 076-503 22 88 of mail: info@neggersreclame.nl

Print-to-plate.

Project Beschrijving

Print-to-plate: een échte eyecatcher!

Print-to-plate is een speciale druktechniek waarbij rechtstreeks op diverse soorten plaatmateriaal kan worden geprint in full color én in hoge resolutie. Door middel van UV-printtechnieken kan direct geprint worden op harde materialen als sandwichpanelen, diverse soorten hout, glas, metaal- of kunststofsoorten.

Bijzondere en exclusieve uitstraling

Vanwege de enorme variëteit aan materialen en het bijzonder groot bereik van printen, krijgt u de mogelijkheid om uw visuals of uitingen op een exclusieve manier te verwerken. Dit zorgt voor een moderne en strakke uitstraling en vormt hierdoor een echte eyecatcher die onderscheidend, opvallend en succesvol is voor zowel binnens- als buitenshuis.

Ruime keuze in afwerkmogelijkheden

Het materiaal kan daarbij worden afgewerkt met een speciale aqua seal (vloeibaar vernis) in glans of mat, zodat het ook lang mooi blijft bij weersinvloeden of bij  gebruik in bijvoorbeeld een badkamer of zwembad. Er kan tevens gekozen worden voor een laminaat in glans, mat- of zijdeglansafwerking of zelfs een anti-graffiti laminaat.
De montagemogelijkheden op locatie zijn eindeloos, van schroeven of verlijmen tot blinde montage en het zetten van het materiaal onder verschillende hoeken (graden).

De voordelen van print-to-plate

Het toepassen van print-to-plate is duurzaam, waardoor het zeer lang meegaat, mooi blijft en zijn kwaliteit plus kleurechtheid behoudt. Deze printtechnologie is op vele plaatsen en zowel binnen als buiten toepasbaar. Tevens zijn print-to-plate producten  kras- en watervast, bestand tegen de elementen en dus geschikt voor buitengebruik. Print-to-plate biedt de mogelijkheid om te printen op zeer veel diverse soorten materialen en afwerkmogelijkheden, wat voor het indrukwekkende resultaat zorgt dat u wenst!

Neggers Reclame biedt deze speciale druktechniek voor zowel particulier als de zakelijk gebruik. Vraag ons naar de mogelijkheden van dit mooie materiaal.

Project Details

  • Datum november 6, 2014
  • Tags Gevel & Lichtreclame, Overige, Print-to-plate
Back to Top