Ook in het donker opvallen? Gebruik lichtreclame!

19 november, 2020

De winter staat voor de deur, de dagen worden weer korter en het is al vroeg donker buiten! Het is belangrijk dat jouw bedrijf ook op deze donkere tijdstippen opvalt, zodat bezoekers het bedrijf ook in het donker weten te vinden. Maar hoe voorkom je dat mensen jouw bedrijf voorbij rijden? Een slimme oplossing is het gebruiken van lichtreclame!

Wij adviseren je graag!

Neggers Reclame heeft een breed assortiment aan mogelijkheden op het gebied van gevel- en lichtreclame, met elke gewenste uitstraling en passend bij elke omgeving. We helpen je daarom graag bij je keuze.

Doosletters & Freesletters

Ons assortiment aan freesletters varieert in diverse soorten materialen, diktes en kwaliteiten. Ook wat betreft vorm en kleur ben je niet beperkt in je keuze, wij kunnen elk gewenst formaat realiseren. Naast de standaard kleuren, zijn er diverse afwerkmogelijkheden. De geschikte kleur en uitstraling zit er dus altijd tussen.

Ook doosletters worden gemaakt in allerlei vormen en maten. We maken gebruik van de laatste techniek op het gebied van energiezuinige en onderhoudsvriendelijke LED- verlichting. Heeft het logo, een niet standaard kleur? Aluminium doosletters zijn leverbaar in elke gewenste RAL en pantone kleur.

Meer over doosletters en freesletters

Lichtbakken & reclamezuilen.

Lichtbakken, maken wij in ieder formaat, iedere vorm en kleur. Afhankelijk van de grootte en vorm wordt deze uitgevoerd in acrylaat of doek. Wat betreft het type verlichting, tijd- en schemerschakelaars zijn er diverse mogelijkheden. Aan de hand van jouw wensen kijken we samen wat het beste bij jouw en het pand past.

Een reclamezuil kan geheel naar uw wens worden gemaakt, denk daarbij aan; verlicht of onverlicht, met en zonder brievenbus of energieneutraal doormiddel van solar. Wat dacht u van een opvallende data- temperatuurdisplay? Ook kunt je uiteraard kiezen voor verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Kortom, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos!

Meer over lichtbakken

Een duurzaam lichtpuntje in het donker

Onze lichtreclame is voorzien van LED verlichting, wat veel minder energie verbruikt dan de oude TL balken. Ook door een licht/donkerschakelaar aan te sluiten zorg je dat de verlichting alleen aan staat wanneer het donker is.

Om te voorkomen dat de lichtreclame de hele nacht aan staat, ook wanneer er weinig mensen voorbij rijden, kun je een tijdschakelaar installeren.

Meer blogs & nieuws

Wat houdt ons dagelijks bezig?

5 voordelen van raambelettering

Ramen alleen om doorheen te kijken? Ramen kunnen meer voor je betekenen dan je denkt!

Autobelettering, vergroot je naamsbekendheid!

Reclame maken tijdens het tanken? Jouw naam, logo of slogan ‘on the go’ of een opva...

Het gezicht achter de schermen

Elke maand stellen wij een specialist uit ons team aan je voor. In een kort interview v...

Wat kunnen we voor u doen?

Offerte, advies, ontwerp, of gewoon een vraag? We horen graag van u!

ONS TEAM HELPT U GRAAG

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op!

+31 85 902 69 69 info@neggersreclame.nl Contact opnemen