Het gezicht achter de schermen

22 maart, 2021

Elke maand stellen wij een specialist uit ons team aan je voor. In een kort interview vertellen zij over hun werk en drijfveren. Deze maand praten we met Rick, designers en werkzaam in de binnendienst bij Neggers Reclame. Lees hier het gehele interview.

Ons team

Het team van Neggers Reclame bestaat uit een club jonge, ambitieuze professionals die elk week werken aan de mooiste projecten. Van advies tot aan montage en met ieder zijn of haar specialiteit. We stellen ons team dan ook graag aan je voor, zodat je beeld krijgt van wie er aan jouw project werkt. Laten we aftrappen met Rick, projectmanager en designer bij Neggers Reclame sinds 2014. Lees hier hoe hij zijn vak geleerd heeft en wat hij zoal doet bij Neggers Reclame.

Waar heb je het vak geleerd?

Ik ben begonnen als stagiair bij RMT- Design, tegenwoordig Neggers Reclame.
Daar heb ik geleerd om met diverse programma’s te werken en wat het inhoud om Signmaker te zijn. Denk bijvoorbeeld aan precies en secuur werken. 

Wat doe je als designer en medewerker binnendienst?

Als vaste werknemer op de locatie Bergen op Zoom is het mijn taak om projecten te begeleiden vanaf het begin tot aan het eind. Denk hierbij aan: klantcontact en advies, ontwerpen, offertes maken, werkvoorbereiding en nazorg. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de afdeling 'gifts', denk hierbij aan het ontwerpen en drukken van: visitekaartjes, stickers & etiketten, relatiegeschenken en bedrijfskleding. Kortom heel afwisselend dus.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Ik begin mijn dag met het nalopen van de e-mail en nieuwe aanvragen van klanten. Daarbij houden we ook een online systeem bij met alle informatie van die opdracht, als er bijvoorbeeld een lange tijd geen reactie of contact is geweest krijgen we hiervan een melding. Op deze manier verliezen we niemand uit het oog. We merken dat klanten het ook erg waarderen dat we aan ze denken. Verder staat mijn dag gevuld met het maken van ontwerpen, offertes en opdrachtbonnen.

Hoe lang werk je al bij Neggers Reclame?

Ik ben fulltime in dienst gegaan bij RMT- Design in 2014, daarnaast heb ik nog een opleiding gevolgd van 1 dag in de week. Sinds de overname van RMT- Design, door Neggers Reclame in 2019 werk ik fulltime voor Neggers Reclame.

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik vind het leuk om mooie dingen te maken en het fijne daarvan is de enthousiaste reacties van de klanten ontvangen.

Wat maakt het uitdagend?

Ondanks dat het lijkt alsof we elke dag hetzelfde aan het doen zijn, is dat absoluut niet zo! Elke dag is anders, de ene keer doe je leuke dingen de andere keer wat minder leuke dingen. Ook blijf je altijd bij leren, dat houdt het ook uitdagend.

Wat zou je nog graag willen bereiken?

Ik zou het leuk vinden om uiteindelijk ook het digitale gedeelte op te kunnen pakken, denk hierbij aan websites of sociale media, daar is in de toekomst veel vraag naar denk ik. Verder zou het leuk zijn om als team samen te groeien en nog vele mooie resultaten neer te mogen zetten.

Meer blogs & nieuws

Wat houdt ons dagelijks bezig?

Geef je keuken een nieuwe look!

Toe aan een nieuwe keuken maar geen zin in een complete verbouwing? Kies dan voor het ...

Zo maak je een vertrouwde eerste indruk!

Een eerste indruk kun je maar één keer maken en die eerste indruk is zó belangrijk. ...

De kracht van persoonlijke relatiegeschenken

De kracht van persoonlijke relatiegeschenken wordt vaak onderschat. Wij geven je e...

Wat kunnen we voor u doen?

Offerte, advies, ontwerp, of gewoon een vraag? We horen graag van u!

ONS TEAM HELPT U GRAAG

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op!

+31 85 902 69 69 info@neggersreclame.nl Contact opnemen