Werken bij Neggers Reclame?

HET PROFESSIONELE SIGNBEDRIJF IN DE REGIO ETTEN-LEUR EN BERGEN OP ZOOM

Neggers Reclame is hét reclamebedrijf met vestigingen in Etten-Leur en Bergen op Zoom. Ons team ontwerpt, produceert, levert en monteert dagelijks zichtbare en merkwaardige signing.

Hoi nieuwe collega!

Wij heten je van harte welkom in ons team. Bij ons kun je rekenen op een plezierige en informele werksfeer. Wij bieden mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, arbeidsvoorwaarden volgens Sign-CAO en een salaris passend bij jouw capaciteit.

Bij Neggers Reclame sta je letterlijk en figuurlijk nooit stil. Er is ruimte voor zowel persoonlijke inbreng, als persoonlijke groei. Collegialiteit, samenwerken en flexibiliteit staan hierbij centraal.

Spreekt dit je aan en herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan snel op één van onze vacatures.

Gezocht: Enthousiaste DTP-er

Ben jij een creatieve alleskunner en vindt je het gaaf om jouw kennis en creativiteit  te vertalen in ontwerpen, opmaken en de aanvragen van klanten in beeld te brengen? Heb jij jouw eerste ervaring in de richting van grafisch vormgeven al op zak?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naar vacature

GEZOCHT: MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij klantgericht? Communicatie ingesteld en een echte teamplayer? Ga jij geen uitdaging uit de weg, het beste resultaat en tevreden klanten? Dan zoeken we jou!

Naar vacature

GEZOCHT: ALLROUND (SIGN) MONTEURS

Ben jij die vakman met oog voor detail? Werk je nauwkeurig en denk je in mogelijkheden en oplossingen? Dan kunnen we op jou rekenen bij het realiseren van de mooiste sign-projecten! Wij zoeken een praktische allround (sign) monteur. 

Naar vacature

Open sollicitatie

Heb jij passie voor het vak en werk je graag een een enthousiast team. Wellicht zoeken we jou dan!

Naar Vacature