Presentatie artikelen en systemen

De communicatiedrager bij uitstek!

Beachflags

Beachflags geven een decoratieve en feestelijke look, met een hoge attentiewaarden. Ze vallen op in het straatbeeld, tijdens evenementen, op een markt of tijdens een actie. Uw boodschap en logo is altijd goed te lezen. Een beachflag is licht van gewicht, heeft een flexibel systeem en is gemakkelijk mee te nemen in een handige draagtas. U kunt kiezen uit diverse standaard maatvoeringen en voor iedere ondergrond is er een toepassing mogelijk, zoals waterbidons, grondplugs en voetplaten.

 

Roll- up banner

Super handig om uw bedrijf te presenteren, tijdens een training, event of beurs. Wat dacht u ervan om een actie in uw winkel extra te promoten? Ook als aankleding bij de entree of receptie van uw kantoor is een roll- up banner zeer geschikt. Roll- up banners zijn eenvoudig snel op te zetten en worden geleverd in een handige draagtas. Budget, premium en deluxe zijn enkele van onze systeem mogelijkheden. Frontlit, textiel en stay- flat zijn de materialen waarop uw afbeelding full- color gedrukt kan worden. 

Pop- up wanden en beurssystemen

Gebruiksvriendelijke, mobiele presentatie wanden en balies, je ziet ze op iedere beurs en congres. De kracht van deze reclamedrager zit hem o.a. in zijn eenvoudige (de)montage en compact vervoersgemak. Van een rechte wand tot horizontaal of verticaal gebogen en van magnetische panelen tot naadloos textiel. U trekt straks overal de aandacht met uw wand en balie. Natuurlijk mag een bijpassend folderrek, vitrine, vloerkleed, tafelrok of verlichting niet ontbreken!

Voorbeelden &
impressies

+12 Foto's