Spandoek &
vlaggen

Stijlvol opvallen op hoog niveau?

Of het nu gaat om een evenement, een tijdelijke of permanente reclame, een spandoek of vlag is een betaalbare oplossing.

Ontdek de mogelijkheden

Door de keuze uit verschillende mogelijkheden, materialen en afwerkmethodes zorgen wij voor uw ideale spandoek of vlag. Zo hangt uw boodschap nooit halfstok.

Spandoeken

Met een spandoek trekt u meteen de aandacht, het is een effectieve manier om op te vallen, ook vanaf een grotere afstand.
Spandoeken zijn voor zowel binnen- als buiten gebruik en verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen.

Meer over spandoeken

Doekframes

Een doekframe omlijst uw reclame- uiting en geeft deze een modern, strak of robuuste uitstraling. Spandoeken kunnen middels frames op een buiten- en binnenmuur of vrijstaand gemonteerd worden. Met een doekframe heeft u, door het gebruik van elastieken of veren, de mogelijkheid uw reclame gemakkelijk en veelvuldig te wisselen.

Meer over doekframes

Vlaggen, banieren & beachflags

Vlaggen en banieren dragen bij aan de uitstraling en vindbaarheid van uw bedrijf. Met één van deze producten kunt u eenvoudig een bepaalde sfeer creëren of een boodschap communiceren. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten vlaggen.

Meer over vlaggen, banieren & beachflags

Vlaggenmasten

Vlaggenmasten hebben een hoge attentiewaarde en zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Met een vlaggenmast wordt uw bedrijf beter in beeld gebracht en de herkenbaarheid van u bedrijf vergroot.

Meer over vlaggenmasten

Wat u van ons kunt verwachten

Opvallend & herkenbaar
Duurzaam materiaal (pvc vrij)
Full- color
Standaard & op maat
Binnen elk budget

Wat kunnen we voor u doen?

Offerte, advies, ontwerp, of gewoon een vraag? We horen graag van u!

Ons team helpt u graag

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op!

+31 85 902 69 69 info@neggersreclame.nl Contact opnemen