diensten &
oplossingen

Belettering & wrapping

Van één auto tot een heel wagenpark, van motor tot bus en van idee tot realisatie. Voor professionele belettering bent u bij ons aan het juiste adres.

Gevel & lichtreclame

Gevel-en lichtreclame op uw pand? Dat is een slimme zet. U krijgt namelijk maar één kans om een eerste indruk te maken. Met gevel- en lichtreclame geeft u, uw bedrijfspand de gewenste uitstraling.

Spandoek & vlaggen

Of het nu gaat om een evenement, een tijdelijke of permanente reclame, een spandoek of vlag is een betaalbare oplossing.

interieur & overig

Van winkels, kantoorpanden tot privé vertrekken zoals een slaap- of woonkamer, wij kunnen niet alleen uw pand van buiten aankleden, ook het interieur kunnen wij voorzien van een nieuwe uitstraling.

Drukwerk & gifts

Voor al uw drukwerk en gepersonaliseerde gifts bent u bij ons aan het juiste adres. Denkt u bijvoorbeeld aan visitekaartjes, stickers & etiketten, relatiegeschenken of bedrijfskleding.

Maatwerk! Wat is er niet mogelijk?

Eén van onze kwaliteiten: een product of oplossing aanbieden, speciaal voor u op maat gemaakt. Door onze ruime folie, product en materiaal keuze zorgen wij voor een uniek en exclusief eindresultaat. Kom daarom gerust naar ons toe met uw eigen idee of ontwerp. Wij zorgen ervoor dat uw idee gerealiseerd wordt, op een geheel eigen wijze en daardoor herkenbaar en opvallend. 

Neem contact met ons op

Wat kunnen we voor u doen?

Offerte, advies, ontwerp, of gewoon een vraag? We horen graag van u!

Ons team helpt u graag

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op!

+31 85 902 69 69 info@neggersreclame.nl Contact opnemen