Gevel &
lichtreclame

Uw bedrijf in de spotlight

Gevel-en lichtreclame op uw pand? Dat is een slimme zet. U krijgt namelijk maar één kans om een eerste indruk te maken. Met gevel- en lichtreclame geeft u, uw bedrijfspand de gewenste uitstraling.

Alles is mogelijk!

Neggers Reclame heeft een breed assortiment aan mogelijkheden op het gebied van gevel- en lichtreclame, met elke gewenste uitstraling en passend bij elke omgeving.
We helpen u daarom graag bij uw keuze.

Doosletters

Onverlichte, direct verlichte of indirect verlichte reclame op uw gevel? Met doosletters kunt u uw pand letterlijk in de schijnwerper zetten. Van onopvallend klein, tot indrukwekkend groot en van robuust tot sierlijk en sjiek. 

Meer over doosletters

Freesletters

Deze in vorm gefreesde letters en logo's kunnen rechtstreeks of op afstandhouders tegen uw gevel of muur worden gemonteerd. Freesletters kunnen zowel buiten als binnen worden toegepast, handig als u zowel binnen als buiten dezelfde huisstijl tegen de wand wilt. 

Meer over freesletters

Lichtbakken

Met een lichtbak, tegen de gevel bent u zowel overdag als ’s avonds goed zichtbaar én herkenbaar. Een lichtbak kan zowel tegen de gevel als vrijstaand op het dak geplaatst worden, afhankelijk van uw wensen. Neggers Reclame heeft een uitgebreide kennis op het gebied van op maat gemaakte lichtbakken.

Meer over lichtbakken

Reclamezuilen

Geef uw bezoeker een staand welkom met een reclamezuil! Passend bij de uitstraling en huisstijl van uw bedrijf met als doel: een herkenbare consistente uitstraling. 

Meer over reclamezuilen

Bewegwijzering

Gasten en bezoekers weten u altijd te vinden met de juiste bewegwijzering. Een goede bewegwijzering is van groot belang bij het vinden van de kortste route naar de juiste bestemming.
Zowel rondom, als binnen uw pand speelt bewegwijzering een belangrijke rol.

Meer over bewegwijzering

Frames

Met een frame tegen uw gevel, muur of vrijstaand geplaatst, pakt u groots uit. Frames zijn ideaal voor zowel langdurige als tijdelijke reclame- uitingen, zoals bij de bouw van uw nieuwe bedrijfspand. Een duurzaam aluminium buizenframe of degelijke geïmpregneerde houtenstelling gaat lang mee en kan tegen een stootje, waardoor het ook buiten, jarenlang goed van dienst kan zijn. Ideaal is het feit dat de doeken naar hartenlust vervangen kunnen worden en u dus niet gebonden bent aan één reclame-uiting.

Meer over frames

Wat u van ons kunt verwachten

Herkenbaar
Vriendelijk in gebruik
Onderhoudsarm
Energiezuinig 
Verlicht & onverlicht

Wat kunnen we voor u doen?

Offerte, advies, ontwerp, of gewoon een vraag? We horen graag van u!

Ons team helpt u graag

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op!

+31 85 902 69 69 info@neggersreclame.nl Contact opnemen