Carwrapping

Uitpakken met een carwrap

Meer dan een kleur

Met uitvoeringen in onder andere mat, glans of metalic en een grote diversiteit aan kleuren en varianten, geeft u uw auto een eigen en unieke look.
Van opvallende en sportieve designs tot commerciële reclameopschriften en van volledige wraps tot enkel spiegels, lijsten of het dak: met een carwrap past u uw auto volledig aan naar uw persoonlijke smaak.

Ontchromen

Steeds populairder is het zogenoemde ontchromen. Meer dan ooit kiezen autoliefhebbers ervoor om hun auto aan te passen naar hun persoonlijke wensen. Ontchromen, biedt de mogelijkheid om uw voertuig een andere, unieke uitstraling te geven. Zo kunnen raamlijsten, handgrepen, dakdragers, logo’s of de grill gemoderniseerd worden. Er zijn een legio aan mogelijkheden, maar in de meeste gevallen zorgt hoogglans zwart voor de meest exclusieve en premium uitstraling.

Of tinting?

Veel autoliefhebbers realiseren een stoere uitstraling door de autoruiten uit esthetisch oogpunt te laten blinderen. Bedrijfswagens maar ook zeker personenauto’s overwegen raamfolies uit veiligheid of privacy overwegingen. Zo liggen, waardevolle spullen, achter een inkijk werende raamfolie, niet in het zicht. Privacy folie wordt vaak gebruikt bij (belangrijk) personenvervoer, dit biedt privacy en anonimiteit achter de ruit.
Ook uit praktisch oogpunt worden raamfolies vaak ingezet, zo beschermt een zonwerende raamfolie tegen warmte, uv- straling en verkleuring van de bekleding.

Voorbeelden &
impressies

+8 Foto's