Fotobehang &
wanddesign

Voor een goed uitzicht

Fotobehang

Met fotobehang kunt u uw wand in een handomdraai een totaal andere uitstraling geven. Uw wand wordt voorzien van een print uit één geheel en zonder naden. De afbeelding kiest u zelf, of het nu gaat om een eigen gemaakte foto, een logovermelding of een andere unieke print in full-color, wij bieden hiermee een duurzame en creatieve vervanger voor traditioneel behangpapier.

Wanddesign

Suffe systeemwand, verouderde spachtelputz, of bakstenen muur?
We ontwerpen en produceren unieke wandpanelen met prints op uiteenlopende materialen. Van o.a. aluminium of plexiglas en van schilderijformaat tot wandvullend. Met uw persoonlijk gekozen print krijgt uw wand een nieuwe look waar u niet op uitgekeken raakt. Een luxe en vernieuwde systeemwand krijgt u door deze van een folie te voorzien. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hout of beton look, fotoprint of neutrale kleur. Geef uw ideeën gerust de ruimte en maak van uw systeemwand een echte eye-catcher.

Magnetische- whiteboard wanden

Magnetische whiteboard- wanden zijn functioneel en creatief. Deze vorm van wanddesign wordt vaak toegepast in kantoren, spreekkamers en sportaccommodaties. Handig voor brainstormsessies, vergaderingen of scholing. Kortom, een onmisbaar middel voor uitleg, planning of instructies. Magnetische- whiteboard wanden zijn zowel blanco als met een volledige print of een combinatie hiervan leverbaar. Deze wand- vullende panelen geven u alle mogelijkheden voor creativiteit en functionaliteit. Wij kunnen elke denkbare print voor uw realiseren, volledig op maat en aan de hand van de gewenste oppervlakte.

Voorbeelden &
impressies

+7 Foto's