Glasfolies

Uit het zicht

Veiligheidsfolie

Met een veiligheidsfolie beschermt u uw glas tegen glasbreuk. Zo wordt de functie van uw glas aanzienlijk verbeterd. Glas is namelijk kwetsbaar en breekt snel. Opzettelijke glasbreuk, veroorzaakt door inbraak of vandalisme, of tegen bescherming van of voor personen, kan zoveel mogelijk worden beperkt door uw ruiten te voorzien van een veiligheidsfolie. In voedselverwerkende omgevingen kunnen veiligheidsfolies worden ingezet om glassplinters in etenswaren te voorkomen,  zo kan aan de normen voor voedselveiligheid worden voldaan.

UV- werende folie

De UV- stralen van de zon laten kleuren snel verbleken. Niets verkleurt zo snel als producten in een etalage of achter een raam. UV- werende folie op uw (etalage) raam, biedt een uitstekende bescherming tegen verkleuring. Dit geldt niet alleen voor kleding of interieur maar ook voor verpakkingsmateriaal of reclame- uitingen.

Zon- en warmtewerend glasfolie

Warm of koud achter het raam? Temperatuurverschillen die ontstaan via glas, etalage en raampartijen kunnen worden teruggebracht door het gebruik van isolerende folies. Met isolerende folies kunnen temperatuurschommelingen tot wel enkele graden worden teruggebracht of opgeschroefd, zowel in een koude- als in een warme omgeving. Ideaal voor als u wil besparen op de stroomkosten van uw airconditioning.

Etched- glass folies

Etched- glass folie zorgt voor een luxe en verzorgde uitstraling. Etched- glass is semi-transparant en licht- doorlatend. Daarnaast zijn er verschillende structuren en tinten beschikbaar. Door te spelen met full-color opdruk ontstaan er fantastisch mooie effecten. Deze folies worden vaak toegepast op de ruiten van wachtkamers, behandelkamers, spreekkamers of kantoren. Het geeft een professionele uitstraling en zorg voor meer privacy in ruimtes waar dit gewenst is.

Voorbeelden &
impressies

+5 Foto's