Zo maak je een vertrouwde eerste indruk!

7 augustus, 2020

Een eerste indruk kun je maar één keer maken en die eerste indruk is zó belangrijk. De eerste indruk bepaalt of iemand verder met je gaat, en binnen een fractie van een seconde vormt men een beeld op grond waarvan men beslist. Die eerste indruk begint al voor de voordeur. Het pand is namelijk het visitekaartje van het bedrijf. Komen er vaak bezoekers over de vloer, dan is dit dé manier om een professionele en vertrouwde indruk te maken.

De verloskundigen praktijk Etten- Leur maakt indruk!

Bij verloskundigen praktijk Etten- Leur begrijpt men hoe belangrijk die eerste indruk is.
Ze kozen ervoor de mooie huisstijl terug te laten komen in en rondom het pand, niet als geboortekaartje maar als visitekaartje van hun praktijk.

Door de huisstijl op consistent terug te laten komen creëer je herkenbaarheid en vertrouwen.

Laat je huisstijl zijn werk doen

Je wilt herkent worden, een bepaalde sfeer creëren en opvallen. Dit kun je realiseren door de huisstijl zijn werk te laten doen.  
Naast de voor de hand liggende producten zoals visitekaartjes, notitieboekjes en pennen, kun je ook kiezen voor raamfolies, raambelettering of vlaggen.
Je bezoeker herkent je al van veraf en weet dat hij of zij aan het juiste adres is. Heb je een kantoor of pand aan een doorgaande weg gevestigd zitten, maak je automatisch reclame. Je wordt gezien en zal nog meer mensen aantrekken.

Print + interieur = Printerieur!

Opvallen en een sfeer creëren houdt niet op bij de voordeur. Sfeer en herkenbaarheid kun je overal terug laten komen, zelfs in het interieur van je pand. De mogelijkheden op het gebied van printerieur zijn eindeloos, je kunt kiezen voor het veranderen van kleuren van onder andere je deuren, balies of kasten. Of laat het logo terugkomen op de deuren.

Consistentie is the key!

Het consistent doorvoeren van de huisstijl is belangrijk! Omdat je merk of bedrijf aan kracht wint als het helder en consistent onder de aandacht van je doelgroep gebracht wordt. Consistentie zorgt voor herkenbaarheid en straalt professionaliteit en vertrouwen uit! Kijk daarbij niet alleen naar het grote geheel, maar juist naar de details! Deze zijn van groot belang. 

Ons team helpt graag!

Wij werken graag aan je eerste indruk. Vanaf advies tot aan montage; bij ons kun je terecht voor alle mogelijke reclame- uitingen, denk  hierbij aan: (auto) belettering, binnen- en buitenreclame, carwrapping, licht- en gevelreclame, printerieur etc. Met onze ervaring en oog voor kwaliteit kunnen wij toegevoegde waarde leveren en samen met u op zoek gaan naar de best passende oplossing het bedrijf. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Voorbeelden &
impressies

+2 Foto's

Meer blogs & nieuws

Wat houdt ons dagelijks bezig?

Het gezicht achter de schermen

Elke maand stellen wij een specialist uit ons team aan je voor. In een kort interview v...

Saaie muren worden eyecatchers! Decoreer je muur op een originele manier.

Geen standaard schilderij of verouderde foto aan de muur maar een print die helemaal pa...

Geef je keuken een nieuwe look!

Toe aan een nieuwe keuken maar geen zin in een complete verbouwing? Kies dan voor het ...

Wat kunnen we voor u doen?

Offerte, advies, ontwerp, of gewoon een vraag? We horen graag van u!

ONS TEAM HELPT U GRAAG

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op!

+31 85 902 69 69 info@neggersreclame.nl Contact opnemen