Nieuwbouwkantoor met innovatiecampus 'De Rithmeester'

Op het bedrijventerrein ‘Rithmeesterpark Breda’ is een nieuw innovatief en modern kantoorgebouw van ca. 3.500m2 gerealiseerd. Met trots presenteren we het totaalproject van de maand.

Neggers Reclame totaalpakket

Neggers Reclame ontwerpt, regelt en realiseert de volledige signing van jouw (nieuwbouw) project. Wij bundelen onze jarenlange expertise op het gebied van signing om mooie totaalprojecten tot stand te brengen. Hoe fijn is het dat je dat allemaal bij één vertrouwde partij kan onderbrengen en je niet meer afhankelijk bent verschillende partijen. Vandaag presenteren we het totaalproject van de maand ‘Rithmeesterpark Breda’.

Dakconstructie lichtreclame op maat

Bij kantoorgebouw ‘Rithmeesterpark Breda’ biedt het platte dak een perfecte uitkomst voor gevelreclame. Reclame op het (platte) dak zorgt voor de meest aantrekkelijke zichtbaarheid van één of meerdere uitvalswegen. Het gebouw, met gevelreclame springt direct in het oog. Voor dit project ontwierpen en produceerden wij zowel de doosletters als de dakconstructie op maat. Er werd gekozen voor ‘black & white’ folie. Deze unieke folie kleurt zwart wanneer onverlicht (overdag) en wit (’s avonds en ’s nachts) wanneer verlicht.

Meer over lichtreclame

Energiezuinig en onderhoudsvriendelijke LED

Lichtreclame op het dak kan in allerlei vormen, maten en reliëfs geproduceerd worden, je bent dus niet gebonden aan formaat. We maken gebruik van de laatste techniek op het gebied van energiezuinige en onderhoudsvriendelijke LED- verlichting. Ook is het mogelijk om niet standaard kleuren te produceren. Onze aluminium doosletters zijn namelijk leverbaar in bijna elke gewenste kleur.

Groot, groter, grootst lichtdoekbak

Aan de zijkant van het gebouw plaatsten we een doeklichtbak uit één stuk met een grootte van 8.50 meter bij 4.60 meter. Bij een doeklichtbak speelt het formaat geen rol! Het verschil met een gewone lichtbak is dat bij doeklichtbakken de reclame niet op een acrylaatplaat gedrukt is maar op een doek. Het grote voordeel hiervan is: zoals je hier ook zit bij ‘Rithmeesterpak Breda’,  dat grote oppervlaktes uit één deel en zonder naden geleverd kunnen worden. Doeklichtbakken zijn dus geschikt voor het grotere werk. We verzorgen het project van begin tot het einde, van bijzonder transport, de hijs en lift werkzaamheden tot aan het aansluiten van de meterkast. Kortom de juiste partner voor een perfecte oplossing en resultaat voor al je grootse plannen.

Meer over lichtdoekbakken

Bewegwijzering & overige signing

Naast al het grote werk leverden we ook het kleinere en subtiele (druk) werk zoals: een entreezuil, parkeerbordjes, naamsvermeldingen bij de lift en bij de brievenbussen. Hoe fijn is het dat zowel het grote, als het kleine werk bij ons kan worden ondergebracht. De visuals voor bewegwijzering kunnen bestaan uit frames, zuilen of borden, staand of hangend. Wij hebben een scala aan systemen en materialen. Samen kijken we wat het beste bij jouw situatie past, zodat je zelf niet verdwaald raakt in de mogelijkheden.

Meer over bewegwijzering

Geleverde dienst

Voor het hierboven beschreven project, leverden wij de volgende diensten. 

Drukwerk & gifts

Voor al uw drukwerk en gepersonaliseerde gifts bent u bij ons aan het juiste adres. Denkt u bijvoorbeeld aan visitekaartjes, stickers & etiketten, relatiegeschenken of bedrijfskleding.

Belettering & wrapping

Van één auto tot een heel wagenpark, van motor tot bus en van idee tot realisatie. Voor professionele belettering bent u bij ons aan het juiste adres.

Gevel & lichtreclame

Gevel-en lichtreclame op uw pand? Dat is een slimme zet. U krijgt namelijk maar één kans om een eerste indruk te maken. Met gevel- en lichtreclame geeft u, uw bedrijfspand de gewenste uitstraling.

Meer projecten

Onderstaand ziet u enkele standaard producten. Natuurlijk is veel van ons werk maatwerk, daarom kunt u het beste contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken.

Koninvest Vastgoed

Kantoren als visitekaartje voor het bedrijf

Corona maatregelen Rosada

Designer Outlet Roosendaal klaar voor de anderhalve meter samenleving

Wat kunnen we voor u doen?

Offerte, advies, ontwerp, of gewoon een vraag? We horen graag van u!

Ons team helpt u graag

Een vraag, of advies nodig?
Neem gerust contact met ons op!

+31 85 902 69 69 info@neggersreclame.nl Contact opnemen