Saaie muren worden eyecatchers! Decoreer je muur op een originele manier.

9 februari, 2021

Geen standaard schilderij of verouderde foto aan de muur maar een print die helemaal past bij de sfeer en de huisstijl van jouw bedrijf. Wij namen de (kantoor)muren van Hoppenbrouwers Techniek onder handen en laten je met trots het resultaat zien.

Unieke acrylaat schilderijen

Een acrylaat schilderij passend bij de huisstijl is een eyecatcher in elk kantoor. Denk bijvoorbeeld aan 'oude' bedrijfsfoto’s in een nieuw jasje, foto’s van de fabriek of het productieproces. Veel is mogelijk, je kiest de opdruk namelijk helemaal zelf.

Met een zelf gekozen print aan de wand krijgt de kantoorruimte een totaal andere uitstraling. De print wordt afgedrukt op hoogwaardig acrylaat en heeft een luxe en strakke uitstraling. De schilderijen zijn voorzien van een blind ophangsysteem zodat het schilderij als het ware zweeft. Hierdoor krijgt de muur een moderne uitstraling.
Kortom, saaie kantoormuren worden echte eyecatchers!

Magnetische (plan)wanden

Naast het feit dat een print aan de muur mooi is, kan het ook erg praktisch zijn. Neem bijvoorbeeld de magnetische planwand bij Hoppenbrouwers, deze magnetische planwand is functioneel en creatief. Handig voor bijvoorbeeld de week- en/of jaarplanning. Deze vorm van wandbekleding kan worden toegepast in kantoren, fabrieken, scholen of sportaccommodaties. Ze worden vaak gebruikt voor brainstormsessies, planningen of aantekeningen. Wij kunnen elke denkbare print aanbrengen maar gaat je voorkeur uit naar blanco wit! Kan dat natuurlijk ook. Als extra optie kun je kiezen voor een (transparante) whiteboard laag, als afwerking over de print of foto. We ontwerpen en produceren de prints op uiteenlopende materialen en in verschillende formaten. Voor dit product kennen we dan ook geen standaard afmetingen. Elke print wordt volledig op maat gemaakt aan de hand van jouw wensen en de beschikbare ruimte.

Persoonlijk advies nodig? We staan voor je klaar met advies!

Vind je het moeilijk om een originele wand te creëren? Heb je moeite om de plaats of afmeting te bepalen of weet je niet echt waar het past?
Creëer je droomontwerp samen met onze specialisten tijdens een (online) adviesafspraak!

Bespreek jouw wensen en behoeften en ontwerp samen met onze specialist de ideale wand. 

Voorbeelden &
impressies

+10 Foto's

Meer blogs & nieuws

Wat houdt ons dagelijks bezig?

De kracht van persoonlijke relatiegeschenken

De kracht van persoonlijke relatiegeschenken wordt vaak onderschat. Wij geven je e...

Zo maak je een vertrouwde eerste indruk!

Een eerste indruk kun je maar één keer maken en die eerste indruk is zó belangrijk. ...

Hoera! Wij zijn jarig...

Neggers Reclame, bestaat op 30 januari 2021 precies 12 jaar en daar kunnen we niet zoma...

Wat kunnen we voor u doen?

Offerte, advies, ontwerp, of gewoon een vraag? We horen graag van u!

ONS TEAM HELPT U GRAAG

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op!

+31 85 902 69 69 info@neggersreclame.nl Contact opnemen