De warmte buiten houden tijdens deze zomer?

26 juni, 2020

Het is heet buiten! Debby geeft je vandaag een verfrissende tip! Alhoewel de zomer nog maar net begonnen is, wil je de warmte op een dag als vandaag, het liefst zo ver mogelijk buiten houden. De zon staat de gehele middag op het gebouw gericht, waardoor zelfs de hoogste stand van de airco niet tegen de hitte is opgewassen! Herkenbaar? Gelukkig is er een manier om de hoge temperatuur en de UV- straling terug te brengen! Ontdek het in dit blog!

Het mag een graadje minder!

De zon staat de gehele middag op het gebouw gericht, waardoor zelfs de hoogste stand van de airco niet tegen de hitte is opgewassen! Het beeldscherm van je computer is bijna niet te lezen en je vraagt je af of je ook kunt verbranden achter het raam! Herkenbaar?
In de zomermaanden kunnen de temperaturen soms hoog oplopen, thuis en op het werk kan dit er voor zorgen dat het uitvoeren van je werk bemoeilijkt wordt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om hoge temperaturen en UV- straling tegen te gaan.

Zon- en warmtewerende glasfolie

Temperatuurverschillen die ontstaan via glas, etalage en raampartijen kunnen worden teruggebracht door het gebruik van isolerende folies. Met isolerende folies kunnen in een warme omgeving, temperatuurschommelingen tot wel enkele graden worden teruggebracht.
Ideaal voor als u wil besparen op de stroomkosten van je airconditioning.

Donkere ruimte?

Zoals hierboven beschreven kunnen warmtewerende folies de warmte van de zon tegenhouden, terwijl het daglicht wel gewoon naar binnen kan gaan! Je zit dus niet in een donkere ruimte met alles potdicht.  
Heb je juist wel last van te veel daglicht dan is zonwerende folie juist een optie.

Blokkeer de UV- straling

Naast het feit dat warmtewerende folie zorgt voor een aangenamere temperatuur, wordt daarnaast de UV- straling voor een groot deel geblokkeerd. Ook achter glas kun je namelijk UV- schade oplopen. Hoewel een groot gedeelte van de straling geblokkeerd wordt, komt een groot deel van deze straling door het glas heen.  Zowel op kantoor, in huis als in de auto kan de huid daardoor beschadigd raken. Daarnaast zorgt deze UV- folie ervoor dat je kleding en meubels minder snel verkleuren door het zonlicht.

Milieubewuste oplossing

Warmtewerende folie is een milieubewuste oplossing. Door de warmtewerende functie kun je besparen op het energieverbruik (van bijvoorbeeld de airco).
Het is een slimme manier om bij te dragen aan een beter milieu. Ook in de wintermaanden heb je er profijt van, de folies hebben namelijk een isolerende eigenschap!

Voorbeelden &
impressies

+6 Foto's

Meer blogs & nieuws

Wat houdt ons dagelijks bezig?

Hoera! Wij zijn jarig...

Neggers Reclame, bestaat op 30 januari 2021 precies 12 jaar en daar kunnen we niet zoma...

Zo maak je een vertrouwde eerste indruk!

Een eerste indruk kun je maar één keer maken en die eerste indruk is zó belangrijk. ...

Het gezicht achter de schermen

Elke maand stellen wij een specialist uit ons team aan je voor. In een kort interview v...

Wat kunnen we voor u doen?

Offerte, advies, ontwerp, of gewoon een vraag? We horen graag van u!

ONS TEAM HELPT U GRAAG

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op!

+31 85 902 69 69 info@neggersreclame.nl Contact opnemen