Koninvest Vastgoed

Kantoren als visitekaartje voor het bedrijf

Een uniek project

43 Moderne twee- en driekamer huurappartementen en commerciële ruimtes op de begane grond. Al van oudsher wordt in de Hulsdonkestraat gewoond en gewerkt!

De combinatie van commerciële ruimtes en appartementen is vooruitstreven en uniek!

Met trots presenteren wij de nieuwe kantoren van De Bookelaar. 

Nieuwe kantoren

De nieuwe kantoren van Koninvest Vastgoed zijn volledig en tot in de kleinste details afgewerkt in de huisstijl. Of je nu een nieuw kantoor hebt of juist een oud kantoor wilt restylen, het begint altijd bij de huisstijl. De ambitie is herkenbaar, maar ook voor bezoekers en collega’s creëert het een fijne en vertrouwde werkomgeving. In samenwerking met ontwerper Marijn de Kok zijn we tot dit mooie, herkenbare en sfeervolle resultaat gekomen.

Sfeervisuals

Het doorvoeren van de huisstijl in het gehele bedrijf kan een uitdagende klus zijn, naast de voor de hand liggende producten zoals visitekaartjes, notitieboekjes en pennen, kunnen we ook met het (pr)interieur een heleboel doen.
Een praktische en mooie oplossing om aan je identiteit te bouwen zijn sfeervisuals, ze creëren sfeer en door de juiste beelden, laat je alsnog zien waar je bedrijf voor staat.

De sfeerbeelden kunnen multifunctioneel worden ingezet door bijvoorbeeld het gebruik van akoestische panelen, zoals bij Koninvest Vastgoed.

Goede akoestiek

Naast een goede en herkenbare sfeer is een goede akoestiek op de werkplek niet onbelangrijk.
Goede akoestiek in kantoren en andere ruimtes met veel geluid zorgt voor een betere productiviteit en prestatie.

Ook heeft het een positief effect op de lichamelijke en mentale gezondheid van werknemers.
Een gepersonaliseerd akoestisch paneel draagt bij aan de uitstraling van uw kantoor en zorgt voor de goede akoestiek.
Kortom een win- win situatie.

Een frame kan in elk formaat geleverd worden, met elke gewenste print, in verschillende diktes en zowel vrijstaand als aan de muur.

Etched- glass folies

Etched- glass folie zorgt voor een luxe en verzorgde uitstraling. Etched- glass is semi- transparant en licht-doorlatend. Door te spelen met full- color opdruk ontstaan er fantastische mooie effecten. Deze folies worden vaak toegepast op de ruiten van wachtkamers, behandelkamers, spreekkamers of kantoren.

Het geeft een professionele uitstraling en zorgt voor mee privacy in ruimtes waar dit gewenst is.

Neggers Reclame verzorgt naast de wandvisuals en raamfolies, ook de identiteit en herkenbaarheid met bewegwijzering, gevelreclame en het wagenpark.

Foto & wanddesign

Van winkels, kantoorpanden tot privé vertrekken zoals een slaap- of woonkamer, wij kunnen niet alleen uw pand van buiten aankleden, ook het interieur kunnen wij voorzien van een nieuwe uitstraling.

Meer weten over fotobehang & wanddesign

Geleverde dienst

Voor het hierboven beschreven project, leverden wij de volgende diensten. 

Belettering & wrapping

Van één auto tot een heel wagenpark, van motor tot bus en van idee tot realisatie. Voor professionele belettering bent u bij ons aan het juiste adres.

interieur & overig

Van winkels, kantoorpanden tot privé vertrekken zoals een slaap- of woonkamer, wij kunnen niet alleen uw pand van buiten aankleden, ook het interieur kunnen wij voorzien van een nieuwe uitstraling.

Meer projecten

Onderstaand ziet u enkele standaard producten. Natuurlijk is veel van ons werk maatwerk, daarom kunt u het beste contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken.

Nieuwbouwkantoor met innovatiecampus 'De Rithmeester'

Op het bedrijventerrein ‘Rithmeesterpark Breda’ is een nieuw innovatief en modern kantoorgebouw van ca. 3.500m2 gerealiseerd. Met trots presenteren we het totaalproject van de maand.

Van Den Noort

Van vrachtwagens tot een mini loader en van containers tot presentatie materiaal voor de open dag. Een complete restyling van het Van Den Noort wagenpark.

Wat kunnen we voor u doen?

Offerte, advies, ontwerp, of gewoon een vraag? We horen graag van u!

Ons team helpt u graag

Een vraag, of advies nodig?
Neem gerust contact met ons op!

+31 85 902 69 69 info@neggersreclame.nl Contact opnemen