SAMEN VLAKKEN WE DE CURVE AF!

GRATIS ZICHTBARE EN DUIDELIJKE PROTOCOL STICKERS

Zoals iedereen gisteren gehoord heeft, neemt het kabinet verregaande maatregelen omtrent het Corona virus. Dit betekent dat ook wij onze verantwoordelijkheid nemen en een steentje willen bijdragen in deze uitzonderlijke tijd.

Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om onze klanten, toeleveranciers en onze medewerkers te beschermen.  
Daarnaast vinden wij het belangrijk om andere ondernemers/bedrijven te steunen en daar waar mogelijk te helpen bij de uitvoering van de protocollen en maatregelen omtrent het virus!

We kunnen het namelijk alleen samen indammen.

DEZE STICKERS ZIJN DEZE WEEK TUSSEN 9:00 en 16:00 UUR GRATIS OP TE HALEN BIJ ONS BEDRIJFSPAND AAN DE AMBACHTLAAN 35, ETTEN- LEUR!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn kunnen wij de stickers ook afgeven binnen een straal van 10 km.

Dit allemaal met een gepaste afstand en ALLEEN tot aan de deur. Laat ons even weten wanneer je de stickers komt ophalen dan kunnen we ook rekening houden met de spreiding, en niet iedereen gelijk aan de deur staat!

Je kunt de stickers overal binnen het bedrijf bevestigen (ramen, kassa’s, bureaus, balies enzovoort) Ze zijn ook weer gemakkelijk te verwijderen!

Wij hebben allemaal een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid om er zoveel mogelijk aan te doen om de verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te beperken.

Samen gaan we dit oplossen!